Startskuddet for neste Visual Bootcamp går om

Hva skjer når en profesjonell fotograf og en grafisk designer slår seg sammen og går branding-bananas?

 

Visual Bootcamp, er det som skjer!

Vi er fotograf Karina Lange og grafisk design-strateg Emeli Torvund, og vi har laget et unikt konsept hvor ambisiøse gründere får en fullstendig visuell makeover.

 

Hva vil egentlig det si?

Dette innebærer en komplett visuell identitet med fargepalett, favicon, logo, grafikk, fonter, en personlig fotoshoot og Instagram makeover! I tillegg får du kursene til Karina (lightroomkurs, speilreflekskurs og fotokurs med mobil), og kurset mitt i å designe i canva med på kjøpet. I tillegg har vi egne mastermind sessions hvor vi hjelper hverandre og deler kunnskap og erfaringer, samt masterclasses hvor vi får gjester som snakker om temaer relevant for deltakerne våre. Dette er helt uvurdelig i gründerprosessen!

Vi har 6 deltakere pr. Visual Bootcamp-runde og en del av bootcampen er fysisk oppmøte i Oslo hvor alle får egen tid til fotografering med Karina. Og en av dagene, har vi felles middag med skravling og businessprat!

Hva sitter du igjen med etter 

Visual Bootcamp?

Etter visual bootcamp, sitter du igjen med en fullstendig visuell identitet, en instagram makeover og et fantastisk utgangspunkt for deg og din business. Du har proffe bilder til sosiale medier og til nettsiden din. Hvis du var usikker på brandet ditt i forkant, så vil du fra nå av ha en sterk visuell identitet og  være klar for å ta dine drømmekunder med storm!

Om Karina

Karina er en dyktig fotograf med over 20 års erfaring. Hun er også foto coach og har kurs i foto med både mobil og speilreflekskamera. Disse får du tilgang til som deltaker på Visual Bootcamp. Hun har laget et navn for seg selv i gründerverden med sine fantastiske fotoferdigheter. Hun er helt rå på å ta levende bilder og får frem det beste i motivene sine.

Hennes rolle i Visual bootcamp er som foto coach og fotograf. Du får profesjonelle bilder tatt av henne på bootcampens fotoshoot, og det vil være nok bilder til å vare i minst 365 dager i sosiale medier om du poster hver eneste dag i ett helt år! Hennes kunnskap, erfaring og ekspertise er gull verdt når du skaper et brand og markedsfører deg i sosiale medier!

Om Emeli

Emeli er en grafisk design-strateg med godt øye for branding og visuell identitet. Hun hjelper deg å fange din visjon gjennom farger, fonter, logo, grafikk og favicon som gjenspeiler deg og ditt brand slik at du når dine drømmekunder! Emeli har et godt øye for grafiske elementer som harmonerer og kler brandet ditt. Hun hjelper deg rett og slett å skape et brand som virkelig skiller seg ut og som etablerer deg som ekspert i din nisje. 

Hun er opptatt av å legge gode brandingstrategier for å få mest mulig ut av din visuelle identitet. Denne kunnskapen er verdifull enten du er helt i startgropa eller allerede har erfaring med branding.

Gjør som denne flotte gjengen og

Jenny

Kontakt oss for en uforpliktende prat og finn ut om Visual Bootcamp er det rette valget for deg og din business!

Vi har kun 6 plasser pr. runde, så her må du være kjapp!

Sikkerhet

  • Hvit Instagram Ikon
  • Facebook - Hvit Circle

©2020 by Yellow Happiness