top of page
Veronika4.jpg
b_0011_12_edited_edited.png

Magisk dame og tanketrener!

Velkommen til tanketreneren og Veronica Lill
Et menneske som virkelig lytter inn, og som inspirerer meg hver dag. Jeg fikk muligheten og tilliten til å designe denne vakre damas visuelle identitet!

Hennes hoved verdier som hun bygger sin business på er: Tillit, omsorg, hjelpsom og en haug med kunnskap. Og jeg kan med hånda på hjertet si at dette virkelig stemmer til punkt å prikke!

Veronica Lill blir aldri mett på kunnskap, og gir aldri opp. Du er et av de råeste menneskene jeg vet om, og når du setter igang og forteller om din historie og hvorfor du endte opp med å starte tanketreneren så blåser du meg av banen! For et mot og en indre styrke du viser! Du er helt fantastisk!

Tilbakemelding

" Mitt første møte med deg ble ikke som tenkt, vi har vel alle våre tanker om hvem vi skal snakke med, den gang skulle jeg i mitt hode møte en «designer» Den lille halvtimen som var satt av ble til flere timer. Slik er det når noen bare treffer! Din måte å jobbe for å finne det som var riktig for meg er helt unik.

Det pleier å være meg som stiller de dype spørsmålene om «hvem er du sånn egentlig» osv. Plutselig var rollen snudd, du ville finne min identitet for å skape det som er riktig for meg. Du vil se det unike med den du skal skape noe for. Det er unikt med deg!

Tusen takk for et fantastisk samarbeid, resultat, gode samtaler, tårer, latter og vennskap. Du er en unik Emeli. " - Veronica

K_Lange_21_05_EMELI_0410_edited.jpg
dusty_plannts_0010_11_edited_edited.png

Jeg hjelper deg med ditt design prosjekt!

Ønsker du deg også en visuell identitet, eller har du andre design ønsker og tanker?

dusty_plannts_0010_11_edited_edited.png
bottom of page