Emeli Torvlund

- Gründer og grafisk designer

Jeg heter Emeli Torvlund, og er dama bak Yellow Happiness Design. 

 

Jeg har ikke alltid vært  GRAFISK DESIGNER . Faktisk har jeg gjort mye svært ulikt gjennom årene. Visste du for eksempel at jeg har jobbet på gård? Med geiter? Det har jeg faktisk! Men i min søken etter hva jeg brenner for, snublet jeg inn i grafisk design, og der fant jeg min store lidenskap. 

Spe på blabla!

Om meg

Grafisk design og Gründere?

Å hjelpe gründerkvinner finne sin visuelle identitet har blitt min greie. Og jeg  elsker det ! Det å se andre få sin visuelle identitet som reflekterer dem og det de jobber med, er bare den beste følelsen. I tillegg vet jeg hvor mye det betyr for dem når de sier at: "Logoen, fargene, fontene. Dette er jo MEG!" Det finnes ingen bedre følelse enn å fange noens visjon i deres grafiske elementer og det er fantastisk å kunne være en dl av reisen deres. 

En visuell identitet er SÅ viktig for et sterkt brand som taler til din drømmekunde. 

Sjekk ut mine 

Dette foregår om dagen!

Jeg elsker å finne nye måter å hjelpe andre på med deres visuelle profil og grafisk design. Det er en av grunnene til at jeg sammen med Karina Lange har startet Visual Bootcamp. Der skjemmer vi bort deltakerne veldig med både grafisk design, foto, kunnskap og fellesskap. Et helt unikt konsept som virkelig gir et solid fundament til enhver gründer. Du kan lese mer om det under mine "Tjenester".

Få inn litt om det du gjør i sosiale medier og hvordan du har hjulpet brands via dem og hva det har gjort for dem. Og om andre tjenester du har og bruker om dagen :D

  • Hvit Instagram Ikon
  • Facebook - Hvit Circle

©2020 by Yellow Happiness