top of page
Kopi av Team hverdag (1200 × 436 px) (5).png

Kronikerhelse og livskvalitet i fokus!

Lev med hjertet er drevet av Jenny Cornelia A. Nyborg. Hun er erfaringskonsulent og brenner for kronikerhelse og å hjelpe mennesker leve bedre der de er. 

Hun er også MediYoga-Instruktør og meditasjon og mindfulnesslærer. 

Hennes visuelle identitet er inspirert av hvem Jenny er som person. Boblende glede, varme og lekenhet. Jenny er opptatt av personligvekst og utvikling, og hvordan det kan hjelpe oss å liv med god livsbalanse og livskvalitet, selv i utfordrende livssituasjoner. 

Tilbakemelding

" Å få jobbe med Emeli har vært en sann glede. Jeg ble med på Visual Bootcamp ikke lenge etter jeg startet Lev med hjertet, og hadde det ikke klart for meg hvilken vei jeg skulle gå. Hun så meg. Hun så hvem jeg var. Hva Lev med hjertet var. Allerede første logo-designet hun laget, var Lev med hjertet. Hun så det så klart for seg, og traff med en gang. Logoen var jo MEG! Fargene var meg. Favicon og fonter. Alt var MEG. Den visuelle identiteten har hjulpet meg å huske på hva Lev med hjertet er. Hva det betyr for meg og følgerne mine. Hvem jeg er for menneskene jeg hjelper. Og hvem jeg ønsker å være.

 

Jeg er så takknemlig for å ha fått jobbe med Emeli. Hun er utrolig dyktig på grafisk design, men hun er også et skikkelig godt menneske. Hun SER deg både som menneske og bedrift. Resultatet blir autentisk og ekte. Og det synes jeg er skikkelig fint. " - Jenny

b_0011_12_edited_edited.png
K_Lange_21_05_EMELI_0410_edited.jpg
dusty_plannts_0010_11_edited_edited.png

Jeg hjelper deg med ditt design prosjekt!

Sitter du med mange ideer i hodet, men vet ikke helt hva som passer for deg?
La oss ta en prat og se på det sammen!

dusty_plannts_0010_11_edited_edited.png
bottom of page