Dette sier

Kundene

K_lange_20_06_oslo_vbc_1301-2.jpg

Jenny Cornelia A. Nyborg

Helse- & Livsstilsveileder og Gründer

Å jobbe med Emeli for å skape min visuelle identitet, har vært en game changer for meg og brandet mitt levmedhjertet! Aldri hadde jeg trodd at noen skulle fange min visjon og ikke minst min personlighet i en logo på den måten. Ikke minst snakker den direkte til min målgruppe på en fin og tillitsvekkende måte, som er akkurat det jeg trenger som helse- og livsstilsveileder. Emeli gjør grafisk design gøy og spennende og har virkelig god teft for godt og attraktivt design. Jeg er SÅ glad for at jeg valgte å investere i en skikkelig visuell identitet! Ikke bare er Emeli RÅ på det hun gjør - hun er også ei sabla bra dame! OG det har gjort hele prosessen til en FRYD.

- Jenny Cornelia

background.6-YH.jpg

Auris

Bedrift

"Yellow Happiness" er helt fantastisk. Jeg fikk hjelp til å designe en logo tilhørende mitt selskap. Jobben ble gjort på en veldig profesjonell måte. Helt utrolig støtte, og kundeservice gjennom hele prosessen. Rask leveranse, og rådføring underveis gjorde at resultatet ble bedre enn jeg så for meg. 


Jeg fikk også designet en brosjyre, og selv om resultatet ble litt annerledes enn jeg hadde planlagt, ble sluttresultatet ble mye bedre enn jeg tenkte, med høykvalitets bilder! Helt perfekt for mitt selskap. 


Anbefales på det sterkeste!

- Auris

background.6-YH.jpg

Sarah Dalton

"

Det har vært en glede å jobbe med Emeli. Hun har hjulpet meg med logo design, fargepalett og ga meg verdifull tilbakemelding angående min nettside.

 

Emeli er hardtarbeidende og strekker seg langt for sine kunder. Jeg ble veldig imponert over hvor raskt og effektivt hun jobbet med en enorm dyktighet. Hun er en sterk formidler og kommunikator og var veldig flink til å holde meg informert om alle detaljer til enhver tid!

Hun har evnen til å ta en allerede eksisterende nettside og forbedre hele utseende!

 

Jeg anbefaler Emeli på det sterkeste til alle dine merkevare og design behov!

- Sarah Dalton

  • Hvit Instagram Ikon
  • Facebook - Hvit Circle

©2020 by Yellow Happiness