top of page
Bente3.jpg

Velkommen til Voksegleder!

Hvor skal jeg begynner, for ei dame, for en ære å få lov til å designe for Bente!
Dette er også dama bak barnehageressursen. Gjennom hennes egne brand "Bente Baugerød" Hun hjelper gründere som er i oppstart å, stoppe opp eller kjenner på voksesmertene og komme videre å nærmere friheten de ønsker seg!

Bentes visuelle identitet er bygget på hennes kjerneverdier: Trygg - stødig og til å stole på! Raus, Målbevisst og Engasjert. Hele hennes identiet kan oppsummeres i 2 ord minimalistisk og tydelig!

Vi har derfor kun 3 farger. Den sjokk rosa, satt sammen av rød og hvit. Rød er en skikkelig power farge, se meg her er jeg. Jeg står støtt i meg selv. Hvit er det som skaper luft, luft til å være selg selv og til å være en kollega stedet for å være en som tår og beordrer, men samtidig så står du støtt i deg selv.
Blå den er veldig mørk, med mye svart i. Den faglige tyngden og den tryggheten du har i deg selv.
Gul gleden, alle de små gledene i hverdagen. Det er en varm gul fordi du skal kunne kjenne den varmen som kommer innenifra. GLEDE, vokseglede. Gleden i hverdagen, i stedet for det store flotte fancy greiene så er det den kaffen på trappa eller å se katten din når du kommer hjem som virkelig gir så masse glede. 

Tilbakemelding

" Det er bare så nydelig, tusen tusen takk! Jeg gleder meg så masse til å bruke alt det du har designa! Du er bare helt fantastisk! " - Bente

b_0011_12_edited_edited.png
K_Lange_21_05_EMELI_0410_edited.jpg
dusty_plannts_0010_11_edited_edited.png

Jeg hjelper deg med ditt design prosjekt!

Vil du også ha din egen visuelle identiet så du skiller deg ut i mengden og dine drømmekunder velger deg?

dusty_plannts_0010_11_edited_edited.png
bottom of page