top of page
Anita2.jpg

Fargesprakende gladloppe, som beskriver deg selv litt minimalistisk

Det er Anita Aardalsbakke! For en glede det har vært å jobbe med deg!
Første gang vi snakka sammen møtte jeg en ganske så sjenert dame, som var litt redd for å bli sett sånn ordentlig på sosiale medier. Ei dame med så masse liv, latter og glede men foreløpig var det ikke så mange her inne som hadde sett det! Etter hvert som tiden gikk og vi ladet fargene gul for gleden, latteren og godheten i deg, rød for den sterke personligheten som egentlig vil bli sett, blå for den rolige, trygge og behagelige siden av deg. Da kunne jeg se deg vokse og bli tryggere. Nå etter hele denne flotte prosessen står du i mine øyne stødigere enn noen gang.

Anita er kunstner og vanvittig flink på det, hun har noen bilder man virkelig bare blir dratt inn i!

Tilbakemelding

" Dette er så kjekt, jeg koser meg og jeg er så fornøyd, stolt av fargene, logoen, malene og alt jeg har lært. Jeg føler har lært så masse gjennom denne prosessen. Den forsiktige litt tilbakeholdene med tanke på å vise andre den nye visuelle identiteten min, den er en del annerledes enn da vi begynte. Jeg var veldig skeptisk til å vise meg frem, men nå er jeg mer trygg og stolt!


Jeg tenker at det å tørre å vise seg, ikke være så redd for at andre ser meg på sosiale medier, er noe jeg har jobba med de siste månedene, og dette har denne prosessen hjulpet meg masssse med, stor klem, takk! " - Anita

K_Lange_21_05_EMELI_0410_edited.jpg
dusty_plannts_0010_11_edited_edited.png
b_0011_12_edited_edited.png
dusty_plannts_0010_11_edited_edited.png

Denne visuelle identiteten er nydelig! 

Vil du ha dette du også? Book en prat så ser vi på det sammen!

bottom of page